Adidas EQT Cheap online

More
1 month 3 weeks ago #1 by danbaiDe heropleving van Adidas EQT Opruiming Online heeft een aantal van de iconische silhouetten uit de jaren '90 terug laten zien, evenals vernieuwde stijlen met moderne, slanke afwerkingen, zoals de Adidas EQT Support ADV die tot wasdom kwam. Het paar slaagt erin om de kenmerkende lintbranding terug te brengen op het zijpaneel, terwijl de EQT-klassieker opnieuw wordt gedefinieerd met een afgeslankte hakkooi en buitenzool voor een casual lifestyle-doel. Na een voorproefje van het "Triple White" -paar, perfect voor de zomer, weet je dat er een contrasterend "Triple Black" -paar op komst is. Een versterkte, ademende spiraalbodem ziet verborgen accenten van reflecterend 3M-land overal om de premium-afwerking verder te bevorderen.

De Adidas EQT Cheap online Guidance '93 bezoekt Tokyo, Japan voor nog een eerbetoon aan de stad. Nadat ze voor het eerst in 2014 een colorway met Tokio-thema hebben uitgebracht, gaat de gids terug naar Tokyo voor een nieuwe blauwe colorway. Maar deze keer is het een beetje levendiger, met een su├Ęde bovenwerk in koningsblauw met witte accenten, een paar hits van metaalachtig goud en hiellipjes in Japanse vlag. Of je nu banden hebt met Tokyo of niet, het zal moeilijk zijn om deze schone colorway van de EQT Guidance te laten schieten.

Pusha T's Adidas EQT Bestellen Guidance 93 is al in handen van Amerikaanse retailers, maar er is goed nieuws voor diegenen die aan de overkant van de Atlantische Oceaan liggen: Europese winkels krijgen nog steeds een van de beste samenwerkingsinspanningen van 2015. Retailers zoals Size? zijn al uitverkocht voor het premium zwart op zwarte slangenhuid opzwepende hardloopmodel, maar vandaag krijgen we een update dat Hanon het paar nog steeds op voorraad heeft voor een release op donderdag 28 januari.

Iconische adidas hardloopcomponenten, oud en nieuw, vormen samen een uitstekende nieuwe sneaker: het vintage Adidas EQT Korting Support '93 -silhouet, dat is opgewaardeerd met een doorschijnende schuimzool van gemiddelde lengte. De EQT Support 93/16 heeft de originele constructie en kleurstelling van de klassieke hardloopschoen uit 1993 naar boven, maar past het silhouet voor de moderne tijd aan met een naadloze integratie van de tooling van de Ultra Boost.

Klik hier voor meer informatie:www.schoenenprofile.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.197 seconds