Nike Air Max Command Wit Winkels nederland

More
1 year 5 months ago #1 by wsxedwiin


De Nike Air Max Command Zwart Winkel heeft zichzelf gecementeerd als een volledig nieuw leven ingeblazen retro met een hele reeks verse colorways die het afgelopen jaar zijn uitgebracht. De populaire sneaker is klaar om een ​​sprankje te maken voor het nieuwe jaar met de nieuwe Bleached Denim-iteratie, waar we onlangs een eerste blik op hebben geworpen. Deze nieuwe foto's helpen je om een ​​betere kleur te krijgen voor make-up. Zoals eerder vermeld, hebben blauwe tinten de basis gelegd voor een met zuur gewassen bovenwerk van denim, met Hot Pink-hits op meerdere delen langs het lichaam, vooral op de buitenzool. De witte verfspatten middenzool geven een speciaal tintje terwijl het witte swoosh-logo alles bij elkaar houdt. Zwarte accenten maken de sneaker perfect af.

Deze release is voor al mijn 90-mensen. White Men kan de film-acteurs Wesley Snipes en Woody Harrelson niet springen als basketbalspelers die streetball-hustlers waren. Niemand geloofde ooit dat Billy Hoyle (Woody Harrelson) basketbal kon spelen, dus toen Sidney Deane (Wesley Snipes) hem als zijn teamgenoot zou kiezen, dacht iedereen dat het een gemakkelijke overwinning zou zijn. Weinig wisten ze dat ze werden geduwd. In de film heeft Billy Hoyle dit exacte paar Nike Air Max Command Wit Winkels nederland geschud, wat de reden is dat ze bijnamen zijn van de "Billy Hoyles". Meer Hyper Jade is te vinden op de buitenzool, evenals in de Nike-branding op de hiel.

Afgezien van de namen van de Billy Hoyles, dit paar kicks heeft andere verschillende bijnamen waaronder de "Hot Limes", "OG Citron" en een paar anderen. De retro high-top Nike basketbalschoen heeft een overwegend wit lederen bovenwerk met levendige volt gekleurde accenten. Zwart komt ook voor op de tussenzool, Swoosh en binnenvoering. De Nike Air Max Command Grijs Goedkope echte is in 2014 teruggekeerd tot grote vreugde van vele OG-sneakerheads over de hele wereld. De basketball-sneaker uit de jaren 90 maakte al zijn terugkeer in de OG "Billy Hoyle" colorway die te zien was in de White Men Can not Jump-film uit de jaren 90. De langverwachte 'Spurs'-colorway zal ook vlak voor kerst worden uitgebracht, wat bijdraagt ​​aan de vakantie-rage.

Een andere release van de Nike Air Max Command blauw Groothandel is misschien ook onderweg deze maand en het kan al dan niet een super beperkte release zijn. Het paar dat de "Emerald" colorway is genoemd gebruikt een witte lederen basis met zwarte, smaragd groene en wolf grijze accenten door de hele sneaker. Het interessante deel van deze schoen is de tag aan de binnenkant van de tong met het opschrift "_ uit 50". Dit specifieke paar is nummer 36 van de 50, wat deze uitgave zeer ZEER beperkt en exclusief zou maken. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom Nike ervoor koos om slechts 50 paar te maken, dat komt omdat David Robinson deze sneaker droeg toen hij voor de hele loopbaan in de NBA voor de Spurs speelde en hij het nummer 50 droeg.

We hebben de afgelopen maanden verschillende kleurstellingen van de iconische Nike Air Max Command Rood Goedkoopste -versie gezien en nu hebben we er weer een gepland om volgende maand uit te brengen. De Air Command Force, die in de jaren 90 door David Robinson populair werd gemaakt, keert terug in een levendige mix van kleuren net op tijd voor de lente. De schoen komt gekleed in een geheel wit lederen bovenwerk met Wolf Gray, Lyon Blue en Bright Crimson-tinten. Als dit klopt, zullen deze zeker een must zijn voor vintage verzamelaars en enkele diehard Spurs-fans. Andere kleuren van de lucht Command Force staat gepland om ook vrij te geven, maar zal niet zo beperkt zijn als deze.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.138 seconds