Nike Air Max 95 Grossist Sverige

More
9 months 4 days ago #1 by waaJonas


Efter ett par tidiga läckta förhandsvisningar får vi idag vår första officiella titt på det kommande trevägssamarbetet mellan konstnär Dave White, storlek? Och Nike för två unika nya utseende för Nike Air Max 95 Köpa Online . Mest kända i sneakervärlden för Hans specialutgåva av Air Jordan 1, Dave White, är tillbaka för att skapa mer minnesvärt skor med Nike, samtidigt som den bringar brittisk detaljiststorlek? in i mixen för dessa djärva nya tar på Air Max 95, var och en med olika färgstarka grafik för varje remsa av signaturens vågiga övre i orange eller solbränna.

Nike Air Max 95 Grossist Sverige No-Sew såg otaliga utgåvor 2014, eftersom den moderna uppdateringen till Sergio Lozanos ikoniska skapelse drog de sjuka sidoväggarnas vågor för en ny sömlös bandkonstruktion för en lättviktig ritt. Den moderna vridningen möjliggjorde för den vågiga estetiken att stanna, men i en helt ny form. Nu är Dave White Nike Air Max 95 här för att vrida en av de mindre heralderade versionerna av Air Max 95 till sitt eget konstverk inspirerat av kaniner på landet.

Efter att ha tittat på Nike Air Huarache från "Ale Brown" -paketet förra veckan, kommer vi nu nära och personligt med Nike Air Max 95 Washed Teal Online Sverige . Med samma färgschema i vitt och marinblå med "Ale Brown" accenter och bara en touch av ljusrosa, Air Max 95 är utrustad med en premium konstruktion i duk med Ale Brown-detaljerna som kommer i form av läderpaneler vid basen och tåget på övre.

Sergio Lozanos ode till mänsklighetens anatomi kom i form av den ikoniska Nike Air Max 95 Gum Medium Butik Sverige , en silhuett som har sett sin rättvisa andel av moderna uppdateringar och retrobehandlingar under det senaste året. Den senaste renditiionen är denna Nike Air Max 95 Ultra SE, ett par som accentuerar de retro sidoväggarna med extra Dynamic Flywire-kablar, 3M reflekterande hälpaneler och en Ultra Moire-inspirerad yttersål.

Den tidlösa Nike Air Max 95 Light Bone Factory Store Sverige är tillbaka med en ny "Neon" som ser perfekt ut för varje tillfälle. Den otrevliga tonalgrays och svarta som ses på detta par avbryts med en enkel twist av citrongul på miniatyren Swoosh-branding på hälen, snören och yttersålen. Kolla in mer av den senaste Air Max 95-utgåvan efter pausen och vet att de löpande specialisterna på JD Sports har exklusiv på det här paret, så ta det för att hämta din storlek idag.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.162 seconds